ΔΡΑΣΗ

Η Δράση του σχολείου μας!!

Διαβάστε σχετικά...

ΓΟΝΕΙΣ

Ανακοινώσεις για Γονείς!!

Διαβάστε σχετικά...

ΜΑΘΗΤΕΣ

Ανακοινώσεις για Μαθητές!!

Διαβάστε σχετικά...

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Ανακοινώσεις για Καθηγητές!!

Διαβάστε σχετικά...

 

ΚΕ.ΣΥ.Π. Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα "Προετοιμάζομαι για Σπουδές και Επάγγελμα"

 

 

Το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου2016, ανοικτή Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Προετοιμάζομαι για Σπουδές και Επάγγελμα» στο 3ο ΓΕ.Λ. Ηρακλείου.  

Η διημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων - Λυκείων, γονείς, νέους και κάθε ενδιαφερόμενο. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να ακούσουν, να ρωτήσουν, να ενημερωθούν για τις συνθήκες απασχόλησης και να πάρουν τις βέλτιστες αποφάσεις ως προς την εκπαιδευτική και την επαγγελματική τους διαδρομή.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρεις ενότητες. Στην πρώτη θα υπάρχουν δεκάλεπτες εισηγήσεις των φορέων, ενώ στο δεύτερο μέρος οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ατομικά, από τους εκπρόσωπους  του κάθε φορέα, στα περίπτερα πληροφόρησης που θα έχουν διαμορφωθεί. Στην τρίτη ενότητα θα υλοποιηθούν για μαθητές βιωματικά εργαστήρια επαγγελματικού προσανατολισμού. Στο πλαίσιο της διημερίδας θα υπάρχουν καλλιτεχνικά δρώμενα.

Τη διημερίδα συνδιοργανώνουν  με το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου, η Ομοσπονδία Γονέων Μαθητών Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου.

Πατήστε εδώ  για να δείτε την Αφίσα

Πατήστε εδώ  για να δείτε το Πρόγραμμα της Διημερίδας