ΔΡΑΣΗ

Η Δράση του σχολείου μας!!

Διαβάστε σχετικά...

ΓΟΝΕΙΣ

Ανακοινώσεις για Γονείς!!

Διαβάστε σχετικά...

ΜΑΘΗΤΕΣ

Ανακοινώσεις για Μαθητές!!

Διαβάστε σχετικά...

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Ανακοινώσεις για Καθηγητές!!

Διαβάστε σχετικά...

 

Youropeans

Σχολική Σύμπραξη ERASMUS+
Το σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του στην Ευρώπη!
Το σχολείο μας εγκρίθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ERASMUS+, «Σχολικές Συμπράξεις».
 

Hamm

Hamm - Γερμανία
Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στις 07/11/14 η πρώτη συνάντηση στο Hamm της Γερμανίας με τη συμμετοχή μόνο καθηγητών. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία με τους ευρωπαίους συνεργάτες μας.

Trento

Trento -  Ιταλία
Η επόμενη συνάντηση στα πλαίσια αυτού του προγράμματος με τη συμμετοχή και μαθητών  πραγματοποιήθηκε στο Trento της Ιταλίας από τις 28/02/14 έως τις 07/02/14.

Brussels

Brussels - Βέλγιο

Η επόμενη συνάντηση στα πλαίσια αυτού του προγράμματος με τη συμμετοχή και μαθητών πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες του Βελγίου από τις 27/9/15 έως τις 3/10/15

Milhaud

Milhaud- Γαλλία

Η Τρίτη συνάντηση στα πλαίσια αυτού του προγράμματος με τη συμμετοχή μαθητών πραγματοποιήθηκε στο Milhaud της Γαλλίας από τις 13/03/2016 έως τις 20/03/2016.
 

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Ελλάδα

Η επόμενη συνάντηση στα πλαίσια αυτού του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 11/4/16 έως τις 15/4/16

                                                  

big-ben

Sittingbourne - Αγγλία 

  Και μετά από την συνάντηση στην Ελλάδα, σειρά είχε η συνάντηση στο Sittingbourne της Αγγλίας από τις 26/9/16 έως τις 30/9/16.